Aplikimi për një Universitet në MB

Procesi i aplikimit pët një universitet në MB

Nëse dëshrioni të studjoni në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar, ju duhet ta dorëzoni aplikimin tuaj nëpërmjet portalit UCAS. Duke aplikuar me ndihmën e SI-UK ne mund të ju ndihmojmë të zgjidhni nga mijëra programe dhe qindra universitete, kolegje dhe shkolla gjuhe në të gjithë MB me anë të suportit tonë falas të aplikimt.

Aplikimi me SI-UK

1. Konsultimi i parë

Konsulentët tanë ekspertë do të ju shpjegojnë procesin e aplikimit në universitetet britanike dhe do të diskutojnë me ju qëllimet tuaja për studime dhe karrierë.

2. Zgjidhni ku dëshironi të studjoni

Konsulenti juaj do të vlerësojë formimin tuaj akademik dhe do të sugjerojë tre universitete ku ju mund të pranoheni.

3. Krijoni aplikimin tuaj

Ne do të shqyrtojmë CV-në, letrat e referencës dhe aplikimet tuaja para dorëzimit për të siguaruar që çdo gjë është plotësuar siç duhet dhe nuk ka gabime.

4. Kontrolloni nivelin tuaj të anglishtes

Një test praktikë IELTS do të mundësojë stafin tonë për të kuptuar nivelin tuaj aktual të anglishtes. Ne do t’i kalojmë së bashku rezultatet tuaja dhe do të ju këshillojmë se si mund të arrini pikët e nevojshme në IELTS.

5. Merrni ofertën tuaj për universitet

Ju do të merrni një ofertë ‘conditional’ ose ‘unconditional’ dhe ne do të ju asistojmë për të bërë zgjedhjen e duhur.

Studjo në MB

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë për studimin në MB, vendosni konsultimin tuaj falas në Tiranë sot.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen