Shkollat më të mira të biznesit në MB

Zgjidhni një shkollë biznesi në Mbretërinë e Bashkuar

Më poshtë është një listë e shkollave më të mira të biznesit në MB, të përpiluar nga Renditja e Shkollave të Biznesit Evropian të Financial Times.

Shkollat e biznesit në Mbretërinë e Bashkuar renditen në një sërë faktorësh duke përfshirë përparimin në karrierë, shkallën e punësimit, cilësinë e fakultetit, ndërkombëtarizimin dhe pagën e ponderuar të të diplomuarve tre vjet pas diplomimit dhe vlerësohen globalisht për nivele të larta të ashpërsisë akademike, ekspozimit të pashembullt në industri dhe një kulturë që inkurajon dhe nxit inovacionin dhe kreativitetin.

Financial Times konsiderohet si treguesi më i besueshëm i cilësisë së shkollave të biznesit në botë.

Shkollat më të mira të biznesit në MB

London Business School London Business School

London Business School

Learn more about London Business School
Location London
Established 1964
Famous For Postgraduate Finance, Management
ESCP Business School ESCP Business School

ESCP Business School

Learn more about ESCP Business School
Location London
Established 1819
Famous For Management, MBA
Img
Saïd Business School Saïd Business School

Saïd Business School

Learn more about Saïd Business School
Location South England
Established 1965
Famous For Economics, MBA, EMBA
Warwick Business School Warwick Business School

Warwick Business School

Learn more about Warwick Business School
Location Central England
Established 1967
Famous For Warwick MBA, Finance, Management
Cambridge Judge Business School Cambridge Judge Business School

Cambridge Judge Business School

Learn more about Cambridge Judge Business School
Location South England
Established 1990
Famous For MBA, Entrepreneurship and Innovation
Imperial College Business School Imperial College Business School

Imperial College Business School

Learn more about Imperial College Business School
Location London
Established 2003
Famous For Innovation, Entrepreneurship, MBA
Bayes Business School Bayes Business School

Bayes Business School

Learn more about Bayes Business School
Location London
Established 1966
Famous For Top 10 UK Business School
Cranfield School of Management Cranfield School of Management

Cranfield School of Management

Learn more about Cranfield School of Management
Location South England
Established 1967
Famous For Supply Chain Management, MBA, Management
Alliance Manchester Business School Alliance Manchester Business School

Alliance Manchester Business School

Learn more about Alliance Manchester Business School
Location North England
Established 1965
Famous For MBA, Business, Economics
Henley Business School Henley Business School

Henley Business School

Learn more about Henley Business School
Location South England
Established 1945
Famous For Masters in Management, Masters in Finance
Hult International Business School Hult International Business School

Hult International Business School

Learn more about Hult International Business School
Location London
Established 1964
Famous For MBA, Finance, Marketing
Img
Durham University Business School Durham University Business School

Durham University Business School

Learn more about Durham University Business School
Location North England
Established 1956
Famous For MBA, Online MBA
Strathclyde Business School Strathclyde Business School

Strathclyde Business School

Learn more about Strathclyde Business School
Location Scotland
Established 1948
Famous For MBA, World Leading Research
University of Edinburgh Business School University of Edinburgh Business School

University of Edinburgh Business School

Learn more about University of Edinburgh Business School
Location Scotland
Established 1997
Famous For Business, Edinburgh MBA
Lancaster University Management School Lancaster University Management School

Lancaster University Management School

Learn more about Lancaster University Management School
Location North England
Established 1964
Famous For MBA, Finance, Management
University of Bath School of Management University of Bath School of Management

University of Bath School of Management

Learn more about University of Bath School of Management
Location South England
Established 1996
Famous For MBA, Masters in Management
Leeds University Business School Leeds University Business School

Leeds University Business School

Learn more about Leeds University Business School
Location North England
Established 1997
Famous For Leeds MBA, Executive Education
Adam Smith Business School Adam Smith Business School

Adam Smith Business School

Learn more about Adam Smith Business School
Location Scotland
Established 1451
Famous For Business, Accounting and Finance
Birmingham Business School Birmingham Business School

Birmingham Business School

Learn more about Birmingham Business School
Location Central England
Established 1902
Famous For Birmingham MBA, Finance
Aston Business School Aston Business School

Aston Business School

Learn more about Aston Business School
Location Central England
Established 1947
Famous For Business, Finance, MBA

UK Study Info

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Shkollat më të mira të biznesit në MB

Zgjidhni një shkollë biznesi në Mbretërinë e Bashkuar

Më poshtë është një listë e shkollave më të mira të biznesit në MB, të përpiluar nga Renditja e Shkollave të Biznesit Evropian të Financial Times.

Shkollat e biznesit në Mbretërinë e Bashkuar renditen në një sërë faktorësh duke përfshirë përparimin në karrierë, shkallën e punësimit, cilësinë e fakultetit, ndërkombëtarizimin dhe pagën e ponderuar të të diplomuarve tre vjet pas diplomimit dhe vlerësohen globalisht për nivele të larta të ashpërsisë akademike, ekspozimit të pashembullt në industri dhe një kulturë që inkurajon dhe nxit inovacionin dhe kreativitetin.

Financial Times konsiderohet si treguesi më i besueshëm i cilësisë së shkollave të biznesit në botë.

Shkollat më të mira të biznesit në MB

London Business School London Business School

London Business School

Learn more about London Business School
Location London
Established 1964
Famous For Postgraduate Finance, Management
ESCP Business School ESCP Business School

ESCP Business School

Learn more about ESCP Business School
Location London
Established 1819
Famous For Management, MBA
Img
Saïd Business School Saïd Business School

Saïd Business School

Learn more about Saïd Business School
Location South England
Established 1965
Famous For Economics, MBA, EMBA
Warwick Business School Warwick Business School

Warwick Business School

Learn more about Warwick Business School
Location Central England
Established 1967
Famous For Warwick MBA, Finance, Management
Cambridge Judge Business School Cambridge Judge Business School

Cambridge Judge Business School

Learn more about Cambridge Judge Business School
Location South England
Established 1990
Famous For MBA, Entrepreneurship and Innovation
Imperial College Business School Imperial College Business School

Imperial College Business School

Learn more about Imperial College Business School
Location London
Established 2003
Famous For Innovation, Entrepreneurship, MBA
Bayes Business School Bayes Business School

Bayes Business School

Learn more about Bayes Business School
Location London
Established 1966
Famous For Top 10 UK Business School
Cranfield School of Management Cranfield School of Management

Cranfield School of Management

Learn more about Cranfield School of Management
Location South England
Established 1967
Famous For Supply Chain Management, MBA, Management
Alliance Manchester Business School Alliance Manchester Business School

Alliance Manchester Business School

Learn more about Alliance Manchester Business School
Location North England
Established 1965
Famous For MBA, Business, Economics
Henley Business School Henley Business School

Henley Business School

Learn more about Henley Business School
Location South England
Established 1945
Famous For Masters in Management, Masters in Finance
Hult International Business School Hult International Business School

Hult International Business School

Learn more about Hult International Business School
Location London
Established 1964
Famous For MBA, Finance, Marketing
Img
Durham University Business School Durham University Business School

Durham University Business School

Learn more about Durham University Business School
Location North England
Established 1956
Famous For MBA, Online MBA
Strathclyde Business School Strathclyde Business School

Strathclyde Business School

Learn more about Strathclyde Business School
Location Scotland
Established 1948
Famous For MBA, World Leading Research
University of Edinburgh Business School University of Edinburgh Business School

University of Edinburgh Business School

Learn more about University of Edinburgh Business School
Location Scotland
Established 1997
Famous For Business, Edinburgh MBA
Lancaster University Management School Lancaster University Management School

Lancaster University Management School

Learn more about Lancaster University Management School
Location North England
Established 1964
Famous For MBA, Finance, Management
University of Bath School of Management University of Bath School of Management

University of Bath School of Management

Learn more about University of Bath School of Management
Location South England
Established 1996
Famous For MBA, Masters in Management
Leeds University Business School Leeds University Business School

Leeds University Business School

Learn more about Leeds University Business School
Location North England
Established 1997
Famous For Leeds MBA, Executive Education
Adam Smith Business School Adam Smith Business School

Adam Smith Business School

Learn more about Adam Smith Business School
Location Scotland
Established 1451
Famous For Business, Accounting and Finance
Birmingham Business School Birmingham Business School

Birmingham Business School

Learn more about Birmingham Business School
Location Central England
Established 1902
Famous For Birmingham MBA, Finance
Aston Business School Aston Business School

Aston Business School

Learn more about Aston Business School
Location Central England
Established 1947
Famous For Business, Finance, MBA

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen