Bursat e universiteteve britanike

Bursa për studentët shqiptarë që studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK mund të ndihmojë të gjithë të interesuarit që duan të studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar të sigurojnë bursa dhe financim.

Ne na janë ofruar më shumë se 100 bursa për studentët ndërkombëtarë që përdorin shërbimin tonë të aplikimit dhe marrëdhënien tonë të ngushtë me universitetet britanike, kombinuar me materialet tona online.

Kërko bursa në universitetet britanike

Po kërkon për bursa dhe grante për të financuar studimet? Motori ynë i kërkimit të bursave ka qindra mundësi që të presin.

Çfarë bëjmë ne

Apliko për bursë britanike

Nëse je i interesuar për të mësuar më shumë rreth bursave të universiteteve britanike, vendos orarin për një konsultë falas në SI-UK Albania.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen