Informacioni i studimit në Mbretërinë e Bashkuar

Nëse keni vendosur që dëshironi të studioni në MB, hapi tjetër është të mësoni rreth procesit të aplikimit, universiteteve dhe dokumenteve të kërkuara për hyrje.

Kur zgjidhni një universitet në Mbretërinë e Bashkuar, renditjet janë një konsideratë e rëndësishme në vendimin tuaj dhe ju mund të shfletoni renditjen e lëndëve dhe të universiteteve më poshtë. Ju nuk keni nevojë të aplikoni vetëm me shërbimin e aplikimit falas të SI-UK të disponueshëm për të gjithë studentët ndërkombëtarë dhe të BE-së.

Procesi i Aplikimit në Universitetin e Mbretërisë së Bashkuar

Si të aplikoni për kurse universitare dhe pasuniversitare në universitetet e MB, duke përfshirë detajet mbi afatet e ardhshme të UCAS dhe se si SI-UK mund të ndihmojë me aplikimin tuaj për të studiuar në MB.

Zbulo më shumë

Dokumentet e kërkuara të Universitetit të Mbretërisë së Bashkuar

Çfarë duhet të përfshini kur aplikoni për të studiuar në MB. Informacion mbi transkriptet, letrat e referencës dhe dëshminë e identifikimit që kërkohen përpara se aplikimi juaj të dërgohet në universitetet në MB.

Zbulo më shumë
UK University Rankings

Renditja e universiteteve në Mbretërinë e Bashkuar

Një tabelë e plotë e ligës së universiteteve më të mira në MB, duke përfshirë detaje mbi kurset, bursat dhe akomodimin për studentët ndërkombëtarë.

Zbulo më shumë

Renditja e lëndëve të universiteteve në Mbretërinë e Bashkuar

Mësoni rreth dhjetë universiteteve më të mira të renditjes në MB për mbi 50 lëndë të ndryshme, duke përfshirë biznesin, marketingun dhe ekonominë.

Zbulo më shumë

Universitetet më të mira të Mbretërisë së Bashkuar

Mësoni më shumë për 20 universitetet më të mira të MB në MB, të renditura nga The Times dhe Sunday Times Good University Guide. Shikoni kurse dhe aplikoni për të studiuar në disa nga universitetet më të mira në botë.

Zbulo më shumë

Bursat e Universitetit të Mbretërisë së Bashkuar

Bursat, grantet dhe bursat mund të ndihmojnë në financimin e studentëve ndërkombëtarë të studiojnë në nivelin universitar ose pasuniversitar në MB.

Zbulo më shumë
UCAS Applications

UCAS

SI-UK është një qendër zyrtare UCAS dhe është e kualifikuar për të mbështetur studentët ndërkombëtarë dhe të BE-së që aplikojnë për të studiuar në MB. Aplikoni duke përdorur buzzword-in tonë në mënyrë që ne të mund të gjurmojmë aplikacionin tuaj nga fillimi në fund.

Zbulo më shumë

Studimi në Irlandë

Mësoni më shumë rreth universiteteve, tarifave të shkollimit dhe kërkesave për viza për të studuar në Irlandë.

Zbulo më shumë

Studimi në Skoci

Jeni të interesuar të studioni në Skoci? Mësoni më shumë për universitetet skoceze dhe një nga vendet më të bukura në Evropë.

Zbulo më shumë

UCAS Clearing

Clearing është se si universitetet mbushin hapësirat në kurse përpara çdo viti të ri akademik. Nëse keni rezultatet tuaja, por nuk keni një ofertë universitare, ne kemi vendosur studentë deri në shtator!

Zbulo më shumë
Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen