Kurse para-Master në MB

Çfarë janë Pre-Masters?

Një Pre-Master është për studentët ndërkombëtarë që duhet të përmirësojnë anglishten e tyre ose të zhvillojnë aftësi kërkimore, shkrimi akademik dhe seminaresh përpara një diplome master të mësuar. Programet para-Master në MB janë të dizajnuara për t'i përgatitur studentët plotësisht për të studiuar në nivelin pasuniversitar.

Kurset variojnë nga dhjetë javë deri në dymbëdhjetë muaj dhe ofrojnë një bazë thelbësore për studime të suksesshme pasuniversitare. Një Pre-Master do të rrisë shumë gjuhën angleze dhe aftësitë e studimit të kërkuara për studime të suksesshme pasuniversitare, si dhe njohjen e studentëve ndërkombëtarë me metodat e mësimdhënies në Mbretërinë e Bashkuar.

A duhet të studioj një Master Para-Master?

Ju do të duhet të merrni një Para- Master nëse:

Kërkesat për hyrje në Para- Master

Ju duhet të keni mbaruar një diplomë universitare në një institucion të njohur me të paktën një kalim. Për një Pre-Master tipik me dy semestra, kërkohet një rezultat minimal IELTS prej 5.5.

Programet më të mira Para-Master në MB

Universitetet e Mbretërisë së Bashkuar mirëpresin studentë pasuniversitarë nga e gjithë bota dhe nuk duhet të dekurajoheni nëse aftësitë tuaja akademike dhe të gjuhës angleze janë të pamjaftueshme nga ajo që kërkohet. Mësoni më shumë për disa nga ofruesit më të mirë të Pre-Masters në MB:

Studioni një Pre-Master në MB

Nëse jeni një student ndërkombëtar i interesuar për studime pasuniversitare në MB, organizoni konsultimin tuaj falas në Tiranë sot.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen