Kurset Foundation

Çfarë është një kurs Fondacioni?

Nëse jeni një student ndërkombëtar që përfundon provimet e shkollës së mesme, keni përfunduar më pak se 13 vjet arsim dhe dëshironi të merrni diplomën tuaj të parë në MB, do t'ju duhet të studioni një kurs Foundation në një universitet ose kolegj në Mbretërinë e Bashkuar. Një fondacion është një kurs përgatitor njëvjeçar për studentët ndërkombëtarë që kanë nevojë për gjuhë shtesë angleze dhe përgatitje akademike për të hyrë në një kurs universitar universitar në Mbretërinë e Bashkuar.

Programet e fondacionit janë për ata që kanë lënë shkollën që kanë studiuar një kurrikulë jo-britanike, por dëshirojnë të ndjekin një diplomë në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar. Kursi themelor vepron si një urë lidhëse midis kualifikimeve tuaja aktuale dhe kërkesave për hyrje në universitetin në Mbretërinë e Bashkuar dhe është krijuar për të plotësuar boshllëqet akademike, për të përmirësuar anglishten tuaj dhe për t'ju njohur me jetën dhe kulturën në Mbretërinë e Bashkuar në përgatitje për universitet.

Llojet e kurseve Foundation

Kurset e fondacionit mund t'ju përgatisin për një sërë lëndësh si biznesi, financa dhe menaxhimi, kompjuteri, ligji, arti dhe dizajni, inxhinieria, shkenca sociale, mjekësia, shkenca dhe farmacia, media dhe shkencat humane.

Disa ofrues fondacionesh kanë partneritete me universitete dhe mund të garantojnë përparim në atë institucion nëse studenti arrin nota mjaft të larta. Shumë programe do ta shohin studentin bazuar në kampus, duke përfituar nga statusi i plotë i universitetit me akses të plotë në biblioteka, pajisje dhe objekte sportive.

Kërkesat e kursit Foundation

Një rezultat minimal IELTS prej 4.5 kërkohet për studentët ndërkombëtarë që dëshirojnë të studiojnë një fondacion, me asnjë element të vetëm më pak se 4.0. Nëse nuk keni kualifikime zyrtare në anglisht, mund t'ju duhet të ndiqni një kurs ose kolegj të gjuhës angleze përpara se të filloni kursin tuaj themelor. Dokumentet dhe kërkesat e nevojshme për hyrje janë:

Ku mund të studioj Foundation?

Studjo Foundation në MB

Nëse jeni të interesuar të studioni Foundation në MB organizoni konsultën tuaj falas sot.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen