Studio A-Levels në Mbretërinë e Bashkuar

Çfarë janë A-Levels?

Niveli i avancuar, që njihet globalisht si A-Level, është një kualifikim i ofruar nga institucionet arsimore të Mbretërisë së Bashkuar. Në Skoci, studentët marrin Certifikimin skocez të lartë dhe të avancuar. A-Levels zakonisht zgjasin 2 vite dhe janë kualifikime të cilat merren parasysh nga universitetet britanike për të parë se sa të përshtatshëm janë studentët për të filluar një kurs undergraduate.

Programet A-Level në Mbretërinë e Bashkuar

Një numër i madh i studentëve vendas dhe të huaj studiojnë A-Level në një kolegj edukimi të mëtejshëm, që ofrojnë gjithashtu një variacion të gjerë kursesh profesionale.  Kualifikimi është metoda më e përdorur nga universitetet britanike për të parë se sa i përshtatshëm është aplikanti për lëndët akademike.

Ku mund të studiojnë studentët ndërkombëtarë A-Level?

Nëse je një student ndërkombëtar, SI-UK ju rekomandon shkollat e mëposhtme për të studiuar A-Levels në Mbretërinë e Bashkuar:

Studio A-Levels në Mbretërinë e Bashkuar

Për informacion më të detajuar mbi studimin e A-Levels në Mbretërinë e Bashkuar, kërkoni një konsultim falas në Tiranë.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen