Opsionet e studimit në Mbretërinë e Bashkuar

Çfarëdo niveli që dëshiron të studiosh, SI-UK mund të të ndihmojë me aplikimin.

Mbretëria e Bashkuar tradicionalisht ka ofuar programe 3-vjeçare undergraduate dhe programe 1-vjeçare Master. Nëse je një student ndërkombëtar që ka nevojë për të përmirësuar anglishten, ose për të arritur kushtet e shkollave, kurset foundation dhe shkollat e gjuhës angleze mund të të ndihmojnë.

Nëse s'je i sigurt se çfarë dege do të studiosh në Mbretërinë e Bashkuar, vendos një orar për konsultim falas në zyrat tona në Tiranë dhe specialistët tanë do të gjejnë vendin e duhur për ty.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen