Shërbimi i Aplikimit Premium

Ofertë e garantuar universitare në Mbretërinë e Bashkuar

Aplikimi në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar mund të marrë kohë dhe sfidues për një student ndërkombëtar. Kjo është arsyeja pse Shërbimi i Aplikimit në Universitetin Premium bën punën e vështirë për ju, duke ju garantuar një vend në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar.

Nga plotësimi i formularëve të aplikimit deri te redaktimi profesional i deklaratës tuaj personale, konsulenti juaj i përkushtuar i universitetit do të sigurohet që aplikimi juaj të jetë më i miri. Pasi aplikimi juaj të dorëzohet dhe gjurmohet nga ne, ne do t'ju garantojmë të paktën një ofertë nga një universitet në Mbretërinë e Bashkuar ose do t'i merrni paratë tuaja mbrapsht!

Çfarë përfshihet?

Premium Services

Garantoni vendin tuaj të universitetit në Mbretërinë e Bashkuar

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë, organizoni një konsultë falas në Tiranë  sot.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen