Aplikimi në universitetet e Oxbridge

Aplikimi në universitetet e Oxbridge

Universitetet e Oxbridge konsiderohen si ndër universitetet më të mira në botë. Aplikimi në një universitet Oxbridge është një proces jashtëzakonisht konkurrues. Shërbimi Oxbridge do të maksimizojë shanset tuaja për të bërë një aplikim të suksesshëm në një nga universitetet ose shkollat ​​e biznesit më të mira të Mbretërisë së Bashkuar përmes menaxhimit profesional të aplikacionit tuaj nga fillimi në fund.

Konsulentët tanë të Oxbridge janë të diplomuar në Oksford dhe Kembrixh, të cilët kanë ndihmuar qindra studentë ndërkombëtarë të bashkohen me universitetet më të mira në botë dhe e dinë se çfarë duhet për të paraqitur një aplikim të fortë.

Pavarësisht nëse dëshironi të studioni në nivel universitar ose pasuniversitar, ekspertët tanë të Oxbridge do të sigurojnë që të jeni gati.

Shkollat ​​e Shërbimit Oxbridge

SI-UK ndihmon studentët ndërkombëtarë me aplikimin e tyre në pesë nga shkollat ​​e listuara më poshtë, të cilat dy janë në nivel universitar dhe dy në nivel pasuniversitar.

Universities

Business Schools

Aplikacioni juaj Oxbridge

Për të maksimizuar shanset tuaja për të marrë një ofertë, ne do të veprojmë si më poshtë në nivel universitar dhe pasuniversitar.

Shërbimi universitar i Oxbridge

Aplikoni në Oxbridge

Për të mësuar më shumë, organizoni konsultimin tuaj falas në Tiranë sot.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen