Studioni Mjekësi në MB

Shërbimi i Aplikimit të Mjekësisë

Kurset e mjekësisë janë ndër programet më të vështira dhe më konkurruese për t'u bashkuar me një student ndërkombëtar. Ka 32 shkolla mjekësore në MB për të zgjedhur dhe SI-UK ofron këshilla të specializuara se cili institucion është i duhuri për ju, duke siguruar që aplikimi juaj të dallohet.

The Medicine Service vlerëson sfondin tuaj akademik dhe siguron që ju të jeni të kualifikuar për të aplikuar. Më pas, ne zgjedhim shkolla të përshtatshme mjekësore në të cilat mund të aplikoni, përpara se të redaktoni deklaratën tuaj personale dhe të sigurohemi që keni kaluar testet përkatëse, si UCAT ose BMAT. Nëse pranoheni për një intervistë, ju do të merrni pjesë në praktikën e intervistës me një mjek që ulet në panelin e pranimeve të një shkolle mjekësore në Londër.

Aplikimi juaj i Mjekësisë

The Medicine Service do të bëjë këto më poshtë për të maksimizuar shanset tuaja për të siguruar një ofertë:

Studioni Mjekësi në MB

Për të mësuar më shumë rreth studimit në një shkollë mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar dhe nëse i plotësoni kërkesat e hyrjes, organizoni konsultën tuaj falas në Tiranë sot.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen