Shërbimi Falas i Aplikimit për Universitet në MB

Këshilla falas për studentët shqiptarë që aplikojnë për të studiuar në MB 

Shërbimi falas i mbështetjes së aplikimit nga SI-UK do të maksimizojë shanset tuaja për t'u pranuar në një kurs universitar në Mbretërinë e Bashkuar. Ky shërbim është falas për të gjithë studentët ndërkombëtarë dhe të BE-së.

Marrëdhëniet tona të ngushta me universitetet e Mbretërisë së Bashkuar ju mundësojnë të përfitoni nga shqyrtimi i aplikacionit tuaj përpara dorëzimit dhe të merrni ofertën tuaj shumë më shpejt sesa të aplikoni vetë. Ky shërbim do të thotë se 98% e aplikantëve të SI-UK marrin oferta për universitetin të zgjedhjes së tyre të parë, krahasuar me 55% që aplikojnë në mënyrë të pavarur.

Çfarë përfshihet?

Nëse dëshironi që SI-UK të kujdeset për të gjitha sa më sipër dhe t'ju garantojë një ofertë nga një universitet në MB, mësoni më shumë rreth Shërbimit Premium.

Aplikoni në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar

Nëse jeni të interesuar për të mësuar më shumë mbi studimet në MB ose të filloni aplikimin tuaj, caktoni sot një konsultim falas në Tiranë.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen