Shërbimi i Dosjes Art dhe Dizajn

Studjo Art dhe Dizajn në MB

Aplikimi në një shkollë arti në MB mund të jetë tejet kompetitive, por Shërbimi i Dosjes Art dhe Dizajn mund të ju udhëheqi gjatë çdo hapi të procesit dhe të ju ofrojë këshillim ekspert me krijimin e dosjes dhe përgatitje për art akademik.

SI-UK do të ju asistojë me aplikimin tuaj për deri në 5 shkolla arti ose universitete te nje nivel undergraduate dhe deri 3 shkolla arti ose universitete për nivel postgraduate.

Pse të zgjidhni Shërbimin e Dosjes Art dhe Dizajn?

Shërbimi i Dosjes Art dhe Dizajn do të ju ndihmojë të rrisni shanset e pranimit me anë të shërbimeve të mëposhtme:

Këshilla për përgatitjen e dosjes së artit

Seanca shqyrtimi i dosjes së artit de dizajn i ofrojnë studentëve një mundësi për të marrë këshilla eksperte praktike dhe suport nga një artist profesionist, të cilët kanë ekspozuar punët e tyre në MB dhe jashtë saj.

Shërbimi i Dosjes Art dhe Dizajn ofrohet për nivelet e mëposhtëme të studimit:

Studjo Art në MB

Mëso më shumë duke vendosur konsultimin tuaj falas në Tiranë sot.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen