Politikat e Privatësisë

Kjo është politika kryesore e privatësisë për www.studyin-uk.com dhe për disa shërbime të ofruara përmes këtyre dhe aplikacioneve dhe faqeve të internetit të SI-UK ("sajtet tona") nga S.I.UK London (ltd) ("SI-UK").

Principet tona

1. Ne bëjmë çmos për të mbrojtur privatësinë e përdoruesve tanë nëpërmjet përdorimit të duhur të teknologjive të sigurta. Kjo do të thotë:

2. Ne do të respektojmë privatësinë tuaj. Ju do të merrni email marketingu nga SI-UK vetëm nëse jeni regjistruar vullnetarisht në buletinin tonë të postës elektronike. Ne kurrë nuk do ta ndajmë adresën tuaj të emailit me palë të treta pa lejen tuaj.
3. Ne do të mbledhim dhe përdorim të dhënat individuale të përdoruesit vetëm kur kemi arsye legjitime biznesi dhe kemi të drejtë ligjore ta bëjmë këtë.
4. Ne do të jemi transparentë në marrëdhëniet tona me ju lidhur me atë se çfarë informacioni rreth jush do të mbledhim dhe si do ta përdorim informacionin tuaj.
5. Ne do t'i përdorim të dhënat personale vetëm për qëllimin (at) për të cilat ato janë mbledhur fillimisht dhe do të sigurojmë që të dhënat personale të asgjësohen në mënyrë të sigurt.

Si e përdorim informacionin tuaj

SI-UK e di se ju intereson mënyra se si përdoret dhe shpërndahet informacioni rreth jush dhe ne e vlerësojmë besimin tuaj tek ne për ta bërë këtë me kujdes dhe arsye. Kjo politikë përshkruan llojet e informacionit personal që mund të mbledhim për ju, qëllimet për të cilat ne përdorim informacionin, rrethanat në të cilat ne mund të ndajmë informacionin dhe hapat që marrim për të mbrojtur informacionin për të mbrojtur privatësinë tuaj. Siç përdoret gjatë gjithë kësaj politike, termi "SI-UK" i referohet Grupit SI-UK dhe zyrave të tij në mbarë botën. Duke vizituar SI-UK, ju pranoni dhe pranoni praktikat e përshkruara në këtë Politikë të Privatësisë.

1. Kontrollorët e informacionit personal

Çdo informacion personal i dhënë ose i mbledhur nga SI-UK kontrollohet nga SI-UK (kontrolluesit e të dhënave), zyra e regjistruar e të cilit është në: SI-UK, 211-213 Regents Street, Mayfair, London W1B 4NF.

2. Çfarë informacioni personal rreth klientëve të SI-UK mbledhim?

Informacioni që mbledhim nga klientët tanë na ndihmon të përmirësojmë vazhdimisht mënyrën se si u ofrojmë shërbime klientëve dhe partnerëve tanë. Ky informacion personal mund të përfshijë: emrin tuaj dhe informacionin e kontaktit; Data e lindjes; metodat e preferuara të komunikimit; emri i biznesit (në rastin e një partneri/universiteti të korporatës) dhe adresa e biznesit; detajet bankare dhe detajet e kartës së kreditit. Ne gjithashtu krijojmë informacione që bëhen pjesë e informacionit personal që mbajmë për ju, si numri i pasaportës, vendi i origjinës dhe përdorimi i faqes nga ana juaj.

Ne gjithashtu mbledhim informacionin e mëposhtëm:

3. Çfarë bëjmë ne me informacionin personal të mbledhur?

Ne përdorim të dhënat personale për të ofruar shërbimet që ju kërkoni nga SI-UK, si për të lehtësuar: administrimin e stafit, administrimin e aplikacionit tuaj lehtësojnë prenotimet e klasave dhe takimet me ofruesit tanë të shërbimit ose me palët e treta dhe transaksione të tjera. Ne gjithashtu mund të përdorim informacionin për: reklamimin e produkteve dhe shërbimeve, për të përpunuar pagesat dhe për të mbajtur llogari dhe regjistrime. Përveç kësaj, ne e përdorim këtë informacion për të përmirësuar platformën tonë, për të parandaluar ose zbuluar mashtrimet ose abuzimet e faqes sonë të internetit dhe për t'u mundësuar palëve të treta të kryejnë funksione teknike, logjistike ose të tjera në emrin tonë.

Ne gjithashtu mund t'i përdorim të dhënat tuaja për t'ju dërguar gazeta dhe promovime, dhe për të kryer sondazhe ose sondazhe në internet me telefon, përmes emailit, telefonit ose postës. Ne do të përdorim gjithashtu informacionin gjatë mbledhjes së tarifave të aplikimit për student dhe çdo pagese tjetër që mund të na detyrohet nga ju. Nëse aplikoni për punësim në SI-UK, ne përdorim informacionin personal që jepni për të përpunuar kërkesën tuaj për punë.

Përveç siç përcaktohet në këtë Politikë të Privatësisë, ne nuk do të ndajmë informacionin tuaj personal me palët e treta për marketing ose për qëllime të tjera pa pëlqimin tuaj, përveç rasteve kur na kërkohet ta bëjmë këtë me ligj. Ne operojmë një politikë automatike të zgjedhjes që do të thotë se kur ju kërkoni informacion dhe ne përpunojmë një aplikim për t'u bashkuar me një universitet nëpërmjet mbështetjes sonë, ne ju shtojmë në bazën tonë të të dhënave.

4. Sa i sigurt është informacioni im?

Ne mbajmë masa mbrojtëse fizike, elektronike dhe procedurale në lidhje me mbledhjen, ruajtjen dhe zbulimin e informacionit personal të identifikueshëm. Procedurat tona të sigurisë nënkuptojnë që ne mund të kërkojmë herë pas here prova të identitetit përpara se t'jua zbulojmë informacionin personal.

5. Po lidhjet me faqet e tjera të internetit?

Faqja jonë mund të përfshijë lidhje me faqet e tjera të internetit. Ne nuk ofrojmë asnjë informacion personalisht të identifikueshëm të klientit për këta reklamues ose faqe interneti të palëve të treta.

Këto faqe interneti të palëve të treta mund të përdorin teknologjinë për të dërguar (ose "shërbyer") reklamat që shfaqen në faqen tonë të internetit drejtpërdrejt në shfletuesin tuaj. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo të ndodhë. Ata mund të përdorin gjithashtu kuki, JavaScript, sinjalizues ueb (të njohur gjithashtu si etiketa veprimi ose gif me një piksel) dhe teknologji të tjera për të matur efektivitetin e reklamave të tyre dhe për të personalizuar përmbajtjen e reklamave. Ne nuk kemi akses ose kontroll mbi cookies ose veçori të tjera që ata mund të përdorin, dhe praktikat e informacionit të këtyre reklamuesve dhe faqeve të internetit të palëve të treta nuk mbulohen nga kjo Politikë e Privatësisë. Ju lutemi kontaktoni ata drejtpërdrejt për më shumë informacion në lidhje me praktikat e tyre të privatësisë. Për më tepër, Iniciativa e Reklamimit në Rrjet ofron informacione të dobishme për kompanitë e reklamave në internet (të quajtura gjithashtu "rrjetet e reklamave" ose "reklamuesit e rrjetit"), duke përfshirë informacione se si të tërhiqeni nga mbledhja e informacionit të tyre.

6. Çfarë të drejtash kam në lidhje me informacionin tim personal?

Akti për Mbrojtjen e të Dhënave 1998 (i ndryshuar) ju jep të drejtën për të aksesuar informacionin personal të mbajtur për ju. E drejta juaj e aksesit mund të ushtrohet në përputhje me Aktin. Çdo kërkesë për akses mund t'i nënshtrohet një tarife prej £10 për të përballuar kostot tona për t'ju ofruar detaje të informacionit që mbajmë për ju. Nëse dëshironi të përdorni informacionin tuaj personal, na kontaktoni me email në info@studyin-uk.com ose me postë në SI-UK, 211-213 Regents Street, Mayfair, London W1B 4NF.

7. Njoftimet dhe rishikimet

Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me privatësinë në SI-UK, ju lutemi na dërgoni me email një përshkrim të plotë dhe ne do të përpiqemi ta zgjidhim problemin për ju. Biznesi ynë ndryshon vazhdimisht dhe Politika jonë e privatësisë dhe termat dhe kushtet e sajtit të internetit do të ndryshojnë gjithashtu. Ne mund të dërgojmë me e-mail përkujtues periodik të njoftimeve dhe kushteve tona, përveç nëse na keni udhëzuar që të mos e bëjmë këtë, por ju duhet të kontrolloni shpesh faqen tonë të internetit për të parë ndryshimet e fundit. Nëse nuk shprehet ndryshe, Politika jonë aktuale e privatësisë zbatohet për të gjitha informacionet që kemi për ju dhe llogarinë tuaj. Megjithatë, ne qëndrojmë prapa premtimeve që bëjmë dhe nuk do t'i ndryshojmë kurrë politikat dhe praktikat tona për t'i bërë ato më pak mbrojtëse ndaj informacionit të klientit të mbledhur në të kaluarën pa pëlqimin e klientëve të prekur.

Përdorimi i cookies

Ne përdorim cookies për arsye të ndryshme:

 1. Për qëllime statistikore për të gjurmuar se sa përdorues individualë unik vijnë në faqet tona dhe sa shpesh i vizitojnë. Ne mbledhim të dhëna që listojnë se cilat faqe vizitohen më shpesh dhe nga cilët përdorues dhe nga cilat vende.
 2. SI-UK mund të përdorë skedarë kuki për të sugjeruar dhe shpërndarë përmbajtje të cilat ne besojmë se mund të jenë me interes për ju, bazuar në vendndodhjen tuaj gjeografike.

Duke përdorur faqet tona, ju jeni dakord me përdorimin e cookies siç përshkruhet.

Përditësimi i të dhënave tuaja personale

Pyetjet, komentet dhe kërkesat në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë janë të mirëseardhura dhe duhet të adresohen në SI-UK, 211-213 Regents Street, Mayfair, London W1B 4NF. Nëse dëshironi të përditësoni ose hiqni disa ose të gjitha informacionet tuaja personale nga sistemi ynë, ju lutemi na dërgoni email në info@studyin-uk.com dhe ne do të jemi të lumtur të përmbushim kërkesën tuaj.

Politika e privatësisë e modifikuar për herë të fundit: 8 nëntor 2016.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen