Kurse Master Administrim Biznesi në MB

MBA në një shkollë biznesi në Mbretërinë e Bashkuar

Shkollat ​​e biznesit në Mbretërinë e Bashkuar ofrojnë programe MBA që kujdesen për studentët e çdo niveli akademik, kërkesat buxhetore dhe aspiratat e karrierës, duke ofruar një përzierje ndërkombëtare të studentëve, mësuesve dhe mundësive të punës që janë të pakrahasueshme në shumë pjesë të botës.

Mbretëria e Bashkuar është mikpritëse e disa prej shkollave më të mira të biznesit në botë për sa i përket cilësisë së mësimdhënies dhe njohjes së markës dhe studentët me diploma të para të forta dhe fillime të qëndrueshme në karrierë do të jenë në gjendje të përfitojnë nga të mësuarit se si funksionon biznesi, ndërkohë që ndërtojnë gjithashtu një rrjet kontaktesh e cila do të shpërblehet në të ardhmen.

Një program MBA në një shkollë biznesi në Mbretërinë e Bashkuar zakonisht kërkon një vit për t'u përfunduar, por disa programe mund të zgjasin për dy vjet dhe studentët e ardhshëm MBA gjithashtu mund të kombinojnë studimin me kohë të pjesshme në mënyrë që karriera juaj të vazhdojë. Kurse MBA online janë gjithashtu të disponueshme.

Sa kushton një MBA?

Kostoja mesatare e një MBA është rreth 16,000 £ në vit, por shkollat ​​më të mëdha dhe më prestigjioze mund të paguajnë mbi 60,000 £. Një numër shkollash biznesi tani ofrojnë edhe MBA me kosto të ulët, duke u mundësuar studentëve të të gjitha formave të studiojnë një MBA në MB.

Kërkesat për hyrje në MBA në Mbretërinë e Bashkuar

Studentët e ardhshëm MBA do të kenë nevojë për të paktën një diplomë upper second class honours ose ekuivalente dhe një minimum prej tre (mundësisht pesë) vjet përvojë pune të vazhdueshme me kohë të plotë të një natyre menaxheriale.

- Kërkesat MBA GMAT

Në disa raste do t’ju duhet të bëni The Graduate Management Admission Test (GMAT). Testi zgjat tre orë e gjysmë dhe rezultati i përgjithshëm GMAT varion nga 200 në 800, me një rezultat prej 600 të nevojshëm për t’u kualifikuar për shumicën e programeve MBA. GMAT përbëhet nga katër seksione dhe teston aftësinë në të shkruarin analitik, arsyetimin e integruar, aftësinë sasiore dhe verbalin.

Ku mund të ompon një MBA në MB?

Për të mësuar më shumë rreth programeve më të mira MBA në MB, gjeni detaje mbi shkollat ​​​​e biznesit të rangut më të lartë MBA në Mbretërinë e Bashkuar në Renditjen Global MBA 2021 të Financial Times më poshtë:

 1. London Business School
 2. University of Cambridge: Judge
 3. University of Oxford: Saïd
 4. Alliance Manchester Business School
 5. Warwick Business School
 6. Imperial College Business School
 7. Bayes Business School
 8. Durham University Business School
 9. Lancaster University Management School

Studioni një MBA në MB

Nëse jeni të interesuar të studioni një MBA në një shkollë biznesi në Mbretërinë e Bashkuar, organizoni konsultimin tuaj falas në Tiranë sot. Ne mund t’ju ndihmojmë të zgjidhni programin e duhur MBA në MB.

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen