Programe Menaxhim Biznesi në MB

Programe Menaxhim Biznesi në MB

Prezantim në Menaxhim Biznesi

Një diplomë Menaxhim Biznesi fokusohet në planifikimin, organizimin dhe operacionet e një organizate. Studentët do të shikojnë të gjitha aspektet e një biznesi, përfshirë financën, marketing, burimet njerëzore dhe administrimin, dhe shumë programe të menaxhimit të biznesit ofrojnë eksperiencë pune me kompani globale, gjë që do të ju japi përvoja praktike për këtë profesion.

Shumë kurse menaxhim biznesi kanë një kurrikul të përgjithshme gjatë vitit të pare të studimeve, dhe në vitin e dytë studentët mund të zgjedhin fushën ku duan të thellohen. Pas përfundimit të diplomës ju do të keni fituar njohuri kyçe për marketing, financë, menaxhim njerëzish, strategji dhe analizë të dhënash, të cilat do të ju ndihmojnë në vazhdimësi të karrierës tuaj. 

Programe Biznesi janë të disponueshme në mbi 120 universitete në MB dhe përbëjnë një nga grupet më të mëdha të studentëve, me më shumë se 50,000 studentë të cilët kanë filluar menaxhim biznesi në vitin e fundit akademik.

Karriera dhe Rroga pas Diplomimit në Menaxhim Biznesi

Menaxhim biznesi është një diplomë e gjerë, e cila përfshin shumë fusha, dhe ka një shumëllojshmëri karrierash të cilat ju mund të ndiqni pas diplomimit. Studentët do të kenë mundësi të ndryshme punësimi në reklamim, banka, konsultim, menaxhim i përgjithshëm, menaxhim burimesh humane dhe marketing.

Burimi: Higher Education Statistics Agency, Destination of Leavers from Higher Education 2016-17.

Menaxhim Biznesi Kërkesa për Hyrje:

Ju lutem kini parasysh se kërkesat për hyrje variojnë për çdo universitet.

Ku mund të studjoj Menaxhim Biznesi në MB?

Për të mësuar më shumë për programet e Menaxhimit të Biznesit në MB, gjeni detaje nga 10 universitetet më të mira për degën sipas Guardian University Guide 2021 më poshtë:

 1. University of Oxford
 2. University of Warwick
 3. University College London
 4. University of St Andrews
 5. London School of Economics and Political Science
 6. University of Bath
 7. Loughborough University
 8. University for the Creative Arts
 9. Durham University
 10. University of Leeds

Studjo Menaxhim Biznesi në MB

Nëse jeni të interesuar për të studjuar Menaxhim Biznesi në MB, vendosni konsultimin tuaj falas sot

Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen