Pesë Universitetet më të Mira për të Studiuar Master në Neuropsikologji në MB

22 July 2022

1. King's College në Londër

Kursi MSc Psikologji dhe Neuroshkencë e Shëndetit Mendor në King's College në Londër është një eksplorim i avancuar dhe gjithëpërfshirës i shkaqeve biologjike dhe mjeteve të mundshme të trajtimit për shëndetin e dëmshëm mendor.Kursi bazohet në një grup ekspertize në të gjithë IoPPN-në me famë botërore, së bashku me një mori njohurish dhe kërkimesh për t'u ofruar studentëve përfundime bindëse në lidhje me efektet psikologjike që ka shëndeti mendor tek individët, familjet e tyre dhe shoqëria në tërësi.

2. Kolegji Universitar i Londrës

Programi MSc i Neuropsikologjisë Klinike Pediatrike i akredituar nga BPS në UCL është i vetmi program i këtij lloji në Britani. Studentët që përfundojnë me sukses këtë kurs mendohet se i kanë plotësuar kërkesat për t'i bërë ballë çdo vlerësimi të standardizuar të BPS për neuropsikologët dhe përmbushin pothuajse të gjitha rregulloret e përcaktuara nga një punëdhënës ose organ përkatës rregullator.

3. Universiteti i Jorkut

Rrjedha e Neuropsikologjisë Klinike në Universitetin e York-ut është një mundësi për studentët e diplomuar që janë të interesuar të regjistrohen Psikologë dhe dëshirojnë të fitojnë aftësi për të ofruar shërbime klinike neuropsikologjike.

4. Universiteti i Glasgow

MSc në Neuropsikologji Klinike të Universitetit të Glasgow është zhvilluar në partneritet me NHS Education për Skocinë dhe ofron njohuri të specializuara për psikologët klinikë dhe profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor që punojnë në Skoci dhe në pjesën tjetër të MB.Kursi ofron një komponent të akredituar të të mësuarit për të ndihmuar studentët me rritjen e karrierës së tyre. Jo vetëm që Universiteti u ofron studentëve të tij akses në materialet dhe burimet e studimit që janë të klasit të parë globalisht, por edhe një platformë ku studentët janë në gjendje të mësojnë aftësitë e nevojshme për të pasur sukses në rrugën e tyre drejt kualifikimit QICN.

5. Universiteti i Edinburgut

Universiteti i Edinburgut ofron një diplomë master në Neuropsikologjinë Njohëse Njerëzore, e përbërë nga dy semestra të moduleve të detyrueshme dhe fakultative, të ndjekura nga një disertacion. Si student pasuniversitar, studentët do të kenë akses në objektet më të avancuara si Qendra Marian për Kërkime mbi Shëndetin e Trurit, Qendra e Testimit të Psikologjisë dhe shumë të tjera.

Studioni Master në Neuropsikologji në Mbretërinë e Bashkuar.

UK University Events Back to news
Premium-Service-Banner-Mobile-480px

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen