Kontaktoni SI-UK

Më poshtë mund të gjeni informacione për kontaktimin e zyrës tonë në Tiranë, si dhe zyrat e tjera në botë.

SI-UK Tirana

Gjeni zyrat e SI-UK Albania në Tiranë.

Find out more

SI-UK London

Zyra SI-UK në Londër ndodhet në Regent Street, rreth tre minuta në këmbë nga Oxford Circus

Find out more

Zyrat Globale

Thousands of applications per year are processed in our global offices.

Find out more

Prenotoni një konsultim

Vendosni konsultimin tuaj falas sot dhe filloni rrugëtimin tuaj drejt studimit në MB

Find out more
Premium-Service-Banner-Mobile-480px

Studimi në Mbretërinë e Bashkuar

SI-UK's service is fast, reliable and efficient - their consultants are specialists, working closely with all UK universities; through my consultants' advice, and application assistance I was able to get offers from top ranked universities.

Carla Termini King's College London, Accounting and Finance

 • university-college-london
 • manchester
 • University of Birmingham
 • sheffield
 • southampton
 • manchester
 • exeter
 • cardiff
 • warwick
 • loughborough
 • edinburgh
 • bristol
 • lancaster
 • durham
 • bath
 • york
 • st-andrews
 • sussex
 • nottingham
 • aberdeen